Adatvédelmi szabályzat

Légy nyugodt, mi is utáljuk a spamet! Ezért a woodestic.hu weboldalon megadott személyes adataidat maximális biztonsággal őrizzük. Kizárólag a rendelésed teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél feliratkozás esetén, hírlevél küldése céljából tároljuk.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése: Cogitate Games Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő)

Az adatkezelő levelezési címe: 5008 Szolnok, Ménes utca 6.

Az adatkezelő e-mail címe: hello@woodestic.hu

Az adatkezelő telefonszáma: +36-30-2-444-111

Internet cím:  www.crokinole.hu

Internet cím: www.cogitategames.com

Internet cím: www.crokinole.guru

Internet cím: www.woodestic.com

Internet cím: www.tarsasjatekvilag.hu

Internet cím: www.woodestic.hu

Webáruház üzemeltetés: Nem bejelentésköteles mert nem kötött regisztrácóhoz a vásárlás

További adatvédelmi nyilvántartási szám: Kedvezményekkel kapcsolatos adatkezelés: NAIH-135498

Kedvezmények igénybevételére jogosító adatbázis kezelése, törzsvásárlói kártyával adható kedvezmény érvényesítése számlázáskor megnevezésű adatkezelés.

Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló

  1. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) érintett hozzájárulása.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-135498

Hozzájárulás az adatkezeléshez: a felhasználó a használat során kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: a szolgáltatást megrendelő, törzsvásárlói kártyával rendelkezők. A kezelt adatok köre: a felhasználók által a használat során megadott adatok: név, elérhetőség (telefon, email), számlázási cím, szállítási cím, törzsvásárlói kártya száma. Az adatgyűjtés célja: törzsvásárlói kártyával adható kedvezmény érvényesítése számlázáskor

Az adatkezelés időtartama: az adatkezelés az adatkezelési cél megvalósulásáig tart. A törzsvásárlói nyilvántartásban szereplőkérelmezheti az adatkezelőnél:

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
  • személyes adatainak helyesbítését,
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése, vagy törlése érdekében. Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

Tárhelyünket a Tárhelypark Kft. szolgáltatja:
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu