Adatvédelmi szabályzat

Légy nyugodt, mi is utáljuk a spamet! Ezért a woodestic.hu weboldalon megadott személyes adataidat maximális biztonsággal őrizzük. Kizárólag a rendelésed teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél feliratkozás esetén, hírlevél küldése céljából tároljuk.

Adataid harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre (pl. futárszolgálat). A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz kizárólag az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik.

Hírleveleinkből kizárólag a woodestic.hu weboldallal (termékek, akciók, hírek, játékbemutatók, bajnokságok) és a Cogitate Games Kft. további játékaival kapcsolatos érdekességekről fogsz értesülni. Hírlevelet kizárólag akkor kapsz, ha saját akaratodból iratkoztál fel, és minden levelünk tartalmaz egy leiratkozó linket is.

NAIH adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-78349/2014.

Tárhelyünket a Tárhelypark Kft. szolgáltatja:
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu