Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ingyenes bárhová Magyarországon, ha rendelésed tartalmaz előre összeállított Woodestic készletet (a játéktáblát tartalmazó alapkészletet)!
Így a készleted mellé választott további kiegészítőket is ingyen szállítjuk.

Ha pedig egynél több készletet vásárolsz egy rendelésben (azonos szállítási címre).
A készletek mellé választott további kiegészítőket ez esetben is ingyen szállítjuk.

A szállítás ára 1980 Ft bárhová Magyarországon, ha rendelésed nem tartalmaz Woodestic készletet, hanem csak kiegészítő(ke)t!
Bármekkora lesz is a rendelésed a szállítás ennél nem kerül többe.

Mindkét változatnál fizethetsz a futárnak, a csomag átvételekor vagy fizethetsz előreutalással.

 

2. Hogyan és mennyi idő alatt jut el hozzám a csomag?

Woodestic játékkészletedet futárszolgálat viszi házhoz, ígéretük szerint 1 munkanapos szállítási idővel. Mi is ezt tapasztaltuk a Magyarországi címeknél.
A rendelések összeállítása azonban előfordul, hogy 2-3 napot igénybe vesz, ezért türelmedet kérjük! Raktárról általában 2-4 munkanap alatt szoktak készleteink megérkezni a megrendelőkhöz.

Mi történik, ha nem talál otthon a futár?  Aggodalomra semmi ok, ezek (többnyire) talpraesett srácok, tudnak telefonálni, ezért fontos, hogy megadj egy mobilszámot, amin elérhetnek. Ráadásul két kézbesítési kísérlet kötelező nekik. Egyébként - lekopogom - a mai napig nem jött vissza egyetlen csomag sem a kézbesítés sikertelensége miatt.

 

3. Hogyan fizethetek?

Fizetés banki előreutalással

Ha vásárláskor a pénztárban ezt a fizetési módot választod, az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük a rendelésed leadása után. Ha a visszajelzést nem kapnád meg, ellenőrizd a postaládád spam könyvtárát is, és ha ott sem találod, írj nekünk!
Csomagodat az összeg beérkezése után, a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárnak.

Fizetés utánvéttel, személyesen a futárnak

Ez nem újdonság, csak a szokásos utánvétes fizetési mód. A rendelés után nincs több teendőd, mint előkészíteni készpénzben a vételárat, és amikor kopogtat a futár, elcseréled a nála lévő csomagra.

Fizetés előre PayPal-on keresztül

Itthon még nem igazán terjedt el a PayPal-on történő fizetés, de szeretnénk Neked megadni a lehetőséget, ha számodra ez a kényelmes. Ennek egyetlen hátránya, hogy néhány százalékkal megnöveli a végösszeget (kb. +5%-kal). A pénztárnál válaszd a fizetés PayPal-on keresztül lehetőséget, és helyben kiszámítjuk neked az így született végösszeget.

 

4. Milyen garanciákat kapok a vásárláskor?

Számos előre összeállított készletünkhöz alapból kapsz garanciákat, méghozzá nem is akármilyeneket!

"30 napos próbajáték" garancia

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a játék, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. Megindokolnod sem kell, de ha megosztod velünk az okát, azt nagyon megköszönjük, és igyekszünk javítani rajta, hogy még jobb legyen a játék és a kiszolgálás!

A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

Minden Woodestic készlethez automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

"97 év élettartam" garancia

Bizony, jól olvastad! A tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod akár száz évet is kibírnak. Vagyis, ha gyártási hiba folytán élvezhetetlenné válna a játék a vásárlást követő 97 évben, megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked a táblát garanciálisan és díjmentesen! Juttasd el hozzánk tábládat, és a többit bízd ránk!

Minden Woodestic készlethez automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

"Karácsonyi meglepetés" garancia

Félsz, hogy nem fog tetszeni a családnak a választott játék, mint karácsonyi ajándék? Átvállaljuk ennek a kockázatát! Ha kicsomagolás és kipróbálás után úgy érzitek, ez mégsem a ti stílusotok, semmi gond! Írj nekünk egy e-mailt január 31-ig és eredeti áron visszavásároljuk a készletet!

Minden Woodestic készlethez automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

"Szülinapi meglepetés" garancia

Aggódsz, hogy nem fog tetszeni az ünnepeltnek a választott játék? Ne aggódj! Átvállaljuk ennek a kockázatát! Ha kicsomagolás és kipróbálás után úgy érzi, ez mégsem az ő stílusa, semmi gond! Írj nekünk egy e-mailt a születésnap időpontjától számított 30 napon belül és eredeti áron visszavásároljuk a készletet!

Minden Woodestic készlethez automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

"Volt-nincs karcolás" garancia

Minden táblánál eljön az az idő, amikor a mikroszkopikus karcolások már esztétikailag zavaróvá válnak a pálya felületén. Ez sajnos elkerülhetetlen. De erre is kínálunk megoldást. Küldd vissza karcos játéktábládat és felpolírozzuk a játékteret! Juttasd el hozzánk tábládat, és a többit bízd ránk!

Ezekhez a kiegészítő csomagokhoz automatikusan jár: Woodestic Pitrush Silver, Woodestic Carrom Silver, Woodestic Crokinole Verseny Silver, Woodestic Crokinole Mini Silver, Woodestic Crokinole Exkluzív Silver, Woodestic Pitrush Gold, Woodestic Carrom Gold, Woodestic Crokinole Verseny Gold, Woodestic Crokinole Mini Gold, Woodestic Crokinole Exkluzív Gold
A feltételek részleteihez kattints ide!

"Meguntam a színt" garancia

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat, sőt a hozzá tartozó korongszetteket is!

Ezekhez a kiegészítő csomagokhoz automatikusan jár: Woodestic Pitrush Gold, Woodestic Carrom Gold, Woodestic Crokinole Verseny Gold, Woodestic Crokinole Mini Gold, Woodestic Crokinole Exkluzív Gold
A feltételek részleteihez kattints ide!

 

5. Fizethetem részletekben Woodestic készletemet?

Igen, ha ezt jelzed nekünk már a rendelésed leadásakor – a rendelés megjegyzés mezőjében vagy e-mailben.
Mi történik ez után?

Részletfizetés választásakor kizárólag banki átutalással rendezheted a számlákat (utánvét nincs). Öt hónapra daraboltuk a végösszeget a következők szerint:
1. részlet: a vételár 40%-a (előreutalással, melynek beérkezése után küldjük a csomagot)
2. részlet: a vételár 18 %-a (8 napos átutalással)
3. részlet: a vételár 18 %-a (8 napos átutalással)
4. részlet: a vételár 18 %-a (8 napos átutalással)
5. részlet: a vételár 18 %-a (8 napos átutalással)

 

6. Hogyan lesz saját képpel nyomtatott Crokinole Exkluzív táblám?

Ha igazán egyedi, saját képes Crokinole táblára vágysz, rendelésnél válaszd a “Képet küldök” opciót a pálya színeként. Ezután küldd el nekünk a kívánt képet e-mailben (hello@crokinole.hu címre), ami legalább 4000×4000 pixel méretű. Vissza fogunk küldeni egy látványtervet jóváhagyásra, és ha megfelel, indulhat a gyártás. A gyártás általában 5-6 hetet igényel.

Mitől lesz exkluzív?
A nyomtatott tábla, amit rendelsz (lehet az egy általunk kínált előre nyomtatott is) csak egyetlen példányban készül! Soha senki más nem rendelheti meg ugyanazzal a képpel még egyszer.

 


Nem találtál választ a kérdésedre? ÜZENJ NEKÜNK!