Jogi Nyilatkozat

A woodestic.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Cogitate Games Kft.
5008 Szolnok, Ménes u. 6.
hello@woodestic.hu

A woodestic.hu honlap oldalai és tartalma (kiemelt tekintettel, de nem kizárólag a képek, videók, írások, cikkek, grafikák) a Cogitate Games Kft. – továbbiakban Jogtulajdonos – kizárólagos tulajdonát képezi. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében az oldal bármely elemének felhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes, írásos engedélyével történhet. A Jogtulajdonos a felhasználási jogot indoklás nélkül visszavonhatja.

A felhasználó jelen honlap böngészésével elfogadja, hogy a tartalmakat kizárólag saját célra mentheti le vagy nyomtathatja ki, de ebben az esetben sem jogosult azok többszörözésére, terjesztésére, átdolgozására vagy üzleti célú felhasználására.

Jogtalan használat esetén, azaz felhasználási engedély hiányában, valamint a forrás és a szerző megjelölése nélkül külső weboldalakon, nyomtatott médiában megjelenő tartalmi elemekre az alábbi felhasználási díjak fizetendők:
Kép: 50 000 Ft + ÁFA/nap/db
Grafikai elem: 50 000 Ft + ÁFA/nap/db
Videó: 100 000 Ft + ÁFA/nap/perc
Szöveg: 50 000 Ft + ÁFA/nap/mondat

Az engedély nélküli másolás bizonyíthatóan azonos vagy hasonló (átdolgozott, megcsonkított) formában történő felhasználása fizetési kötelezettséget von maga után a fenti díjak figyelembe vételével. A jogsértés bizonyítására közjegyzői tanúsítást alkalmazunk, mely közokirat.

A tartalmi elemek külső, valamely oldalunkra mutató hivatkozások link formájában elhelyezhetők, a forrás korrekt megjelölésével, amennyiben ez nem árt az oldal hírnevének. Ide tartoznak a közösségi oldalak (Facebook, Google+, Twitter) megosztó funkciói is.

Tárhelyünket a Tárhelypark Kft. szolgáltatja
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu