Örülünk, hogy ránk találtál!

Engedd meg, hogy tegezzünk, és tegezz Te is minket, hiszen a társasjáték közvetlenség és baráti hangnem nélkül mit sem ér.

A Woodestic márkát azért hoztuk létre, hogy igényes, élvezetes és itthon legalábbis kevésbé ismert fa társasjátékokat hozzon forgalomba. Első ilyen játékunk, a Crokinole készítését családi vállalkozásként kezdtük 2012-ben. Ez lényegesen azóta sem változott, azonban egyre több alvállalkozó segíti munkánkat. Valamint most már két új játékkal is bővült kínálatunk, a Carrom, és a saját fejlesztésű Pitrush családi társasjátékkal!

Célunk, hogy játékaink a lehető legtöbb élményt és szépséget nyújtsák Vásárlóinknak.


A csapat

Péter

Peter Karcagi, a Woodestic márka alapítója | peter@cogitategames.com

Imádom a társasjátékokat! Ez azonban nem csak azt jelenti, hogy szeretek játszani. Én létrehozni, megalkotni is szeretem őket. Már gyermekkoromban is legalább annyi időt töltöttem társasjátékok kitalálásával, mint kimondottan játékkal. „Testvéreimmel együtt egy nyár alatt akár több tucatot is kifejlesztettünk! Valahogy így kezdeném egy pszichológusnál a játékszenvedélyhez kötődő élettörténetem…”

Az igazán izgalmas rész akkor kezdődött, amikor már felnőtt fejjel újra fellángolt bennem a társasjátékok iránti érdeklődés, és egy „véletlen” folytán belebotlottam a Crokinole-ba. Alaposabban utánanéztem és leesett az állam a játék zsenialitásától. Az első gondolatom persze az volt, de kár, hogy nem én találtam ki! Aztán viszont elhatároztam, hogy ezt akkor is megismertetem mindenkivel, akivel csak tudom!

Enikő

Enikő Karcagi, a Woodestic márka társalapítója | eniko@cogitategames.com

Péter párjaként egy percig sem volt kérdés számomra, hogy a Crokinole beindításában és az üzlet minden területén támogatom őt.

Építészmérnöknek tanultam és dolgoztam is korábban a szakmámban. Jelenleg viszont elsősorban a háttérből segítem Peti munkáját, és nevelem két gyermekünket. Nagyon szeretek alkotni, főként kézműves tárgyakat horgolok, varrok, festek, ragasztok, díszítek…

„A Crokinole, és az új játékok hozzám is közel állnak, nagy öröm volt nyomon követni az első perctől, hogyan lesz a nyers fából egy lenyűgözően szép társasjáték.”

Anna

Olivér
Tamás
Ádám
Klára

Klára Karcagi, grafikus, webdesigner | klara@cogitategames.com

Mikor gyerekkorában testvérei nem győztek újabb és újabb társasjátékötletekkel előállni, ő legszívesebben a színezéssel és a „szöszmötölős” apró rajzolási feladatokkal foglalkozott.

„Ma grafikusként az én dolgom, hogy a Woodestic márkanévhez olyan hangulatot kapcsoljak, ami jó érzést kelt az emberekben, hozzájárul a játékélményhez, és segíti a játékok széles körű elterjedését.”

Ha a Woodestic arculata, illetve a honlap elnyerte a tetszésed, nézd meg online portfóliómat is: larakkadesign.hu