Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztató a linkre kattintva letölthető: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (.pdf)

Légy nyugodt, mi is utáljuk a spamet! Ezért a crokinole.hu weboldalon megadott személyes adataidat maximális biztonsággal őrizzük. Kizárólag a rendelésed teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél feliratkozás esetén, hírlevél küldése céljából tároljuk.

Adataid harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre (pl. futárszolgálat). A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz kizárólag az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik.

Hírleveleinkből kizárólag a crokinole.hu weboldallal (termékek, akciók, hírek, játékbemutatók, bajnokságok) és a Cogitate Games Kft. további játékaival kapcsolatos érdekességekről fogsz értesülni. Hírlevelet kizárólag akkor kapsz, ha saját akaratodból iratkoztál fel, és minden levelünk tartalmaz egy leiratkozó linket is.

NAIH adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-78349/2014.

Tárhelyünket a Tárhelypark Kft. szolgáltatja:
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu

SIMPLEPAY ADATTOVÁBBÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Tudomásul veszem, hogy amennyiben rendelésemet a SimplePay rendszer keretein belül kívánom kifizetni:

A(z) Cogitate Games Társasjáték Fejlesztő és Építészeti Korlátolt Felelősségű Társaság (Magyarország, 5008 Szolnok, Ménes u. 6.) adatkezelő által a(z) www.woodestic.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

 • Vezeték és Keresztnév
 • Irányítószám
 • Város
 • Utca, házszám
 • Telefonszám
 • E-mail cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
https://simplepay.hu/vasarlo-aff

0
  0
  A KOSARAD
  A kosarad üresVissza