Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Játékokkal kapcsolatos kérdések

Milyen játékok közül válogathatok?

Jelenleg 4 féle játék érhető el nálunk: Crokinole, Pitrush, Carrom, és a legújabb játékunk, a Sling.

Mitől olyan különlegesek a Woodestic Játékok?

Sok évnyi tapasztalat és fejlesztés eredményeként hatalmas figyelmet fordítunk játékaink minőségére, küllemére és a játékélményre. Küldetésünk, hogy kizárólag prémium minőségű játékok kerüljenek ki a kezünk alól, melyek felejthetetlen élményt biztosítanak mindenkinek több generáción keresztül.

Szeretnék a viszonteladótok lenni, hol vehetem fel veletek a kapcsolatot?

Amennyiben tetszenek a játékaink, és szeretnéd a viszonteladóink között tudni magad kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken keresztül és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás / Mennyi a szállítási idő?

A szállítás ingyenes bárhová Magyarországon, ha rendelésed tartalmaz előre összeállított Woodestic készletet (a játéktáblát tartalmazó alapkészletet)!
Így a készleted mellé választott további kiegészítőket is ingyen szállítjuk.

Ha pedig egynél több készletet vásárolsz egy rendelésben (azonos szállítási címre), a készletek mellé választott további kiegészítőket ez esetben is ingyen szállítjuk.

A szállítás ára 1980 Ft bárhová magyarországon, ha rendelésed nem tartalmaz Woodestic készletet, hanem csak kiegészítő(ke)t!
Bármekkora lesz is a rendelésed a szállítás ennél nem kerül többe.

Mindkét változatnál fizethetsz a futárnak, a csomag átvételekor vagy fizethetsz előreutalással.

Woodestic játékkészletedet futárszolgálat viszi házhoz, ígéretük szerint 1 munkanapos szállítási idővel. Mi is ezt tapasztaltuk a Magyarországi címeknél.
A rendelések összeállítása azonban előfordul, hogy 2-3 napot igénybe vesz, ezért türelmedet kérjük! Raktárról általában 2-4 munkanap alatt szoktak készleteink megérkezni a megrendelőkhöz.

Mi történik, ha nem talál otthon a futár?  Aggodalomra semmi ok, ezek (többnyire) talpraesett srácok, tudnak telefonálni, ezért fontos, hogy megadj egy mobilszámot, amin elérhetnek. Ráadásul két kézbesítési kísérlet kötelező nekik. Egyébként – lekopogom – a mai napig nem jött vissza egyetlen csomag sem a kézbesítés sikertelensége miatt.

Technikai kérdések

Hogyan rendelhetek Exkluzív táblát a saját mintámmal?

Ha igazán egyedi, saját képes Crokinole táblára vágysz, nincs mát dolgod, mint kiválasztani a perem színét és kosárba rakni a táblát. A pénztári oldalon tudod feltölteni az általad vágyott grafikát. Ennek a képnek kb. 4000 x 4000 pixel méretűnek kell lennie.
Miután a rendelést leadtad, vissza fogunk küldeni egy látványtervet jóváhagyásra, és ha megfelel, indulhat a gyártás. A gyártás általában 5-6 hetet igényel.

Mitől lesz exkluzív?
A nyomtatott tábla, amit rendelsz csak egyetlen példányban készül! Soha senki más nem rendelheti meg ugyanazzal a képpel még egyszer.

Mitől lesz exkluzív?
A nyomtatott tábla, amit rendelsz (lehet az egy általunk kínált előre nyomtatott is) csak egyetlen példányban készül! Soha senki más nem rendelheti meg ugyanazzal a képpel még egyszer.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan fizethetek?

Fizetés banki előreutalással

Ha vásárláskor a pénztárban ezt a fizetési módot választod, az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük a rendelésed leadása után. Ha a visszajelzést nem kapnád meg, ellenőrizd a postaládád spam könyvtárát is, és ha ott sem találod, írj nekünk!
Csomagodat az összeg beérkezése után, a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárnak.

Fizetés utánvéttel, személyesen a futárnak

Ez nem újdonság, csak a szokásos utánvétes fizetési mód. A rendelés után nincs több teendőd, mint előkészíteni készpénzben a vételárat, és amikor kopogtat a futár, elcseréled a nála lévő csomagra.

Fizetés SimplePay-en keresztül

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizetheted ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást.
Ennek egyetlen hátránya, hogy néhány százalékkal megnöveli a végösszeget (kb. +5%-kal). A pénztárnál válaszd a SimplePay-en keresztül való fizetési lehetőséget.

Garanciákkal kapcsolatos kérdések

Milyen garanciákat kapok?

Számos előre összeállított készletünkhöz alapból kapsz garanciákat, méghozzá nem is akármilyeneket! Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a Woodestic tábla eredeti, ellenőrizd a tábla hátulját, és keresd az egyedi sorozatszámot tartalmazó bélyegzőt (# XX1234). Ez a szám párosul a rendelési számmal, a névvel és a szállítási dátummal. Ha tehát segítségre van szükséged tőlünk, csak hivatkozz erre a számra, amikor kapcsolatba lépsz velünk.

“30 napos próbajáték” garancia

Általában 15 napos elállási jogod van, ha valamilyen okból kifolyólag csalódott vagy a Crokinole-unkkal (ez még soha nem fordult elő). De úgy döntöttünk, hogy ezt az időszakot 30 naptári napra hosszabbítjuk meg. Így gyakorlatilag egy hónapod lesz arra, hogy kockázat nélkül teszteld a játékot.

Ha bármilyen szerencsétlen körülmények között nem találod kielégítőnek a játékot, visszaadjuk a pénzed. Csak arra van szükségünk, hogy a teljes készletet a kapott termékekkel együtt az eredeti dobozban visszaküldöd nekünk.
(Minden készlet tartalmazza ezt a garanciát).

“97 év élettartam” garancia

Bizony, jól olvastad! A tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod akár száz évet is kibírnak. Vagyis, ha gyártási hiba folytán élvezhetetlenné válna a játék a vásárlást követő 97 évben, megjavítjuk, vagy kicseréljük neked a táblát garanciálisan és díjmentesen! Juttasd el hozzánk tábládat, és a többit bízd ránk!
(Minden készlet tartalmazza ezt a garanciát).

“Volt-nincs karcolás” garancia

A mikroszkopikus karcolások elkerülhetetlenül megjelennek a játékfelületen. Néhány év és több ezer játék után ezek a karcolások esztétikailag zavaróvá válhatnak. De van megoldásunk a számodra. Válaszd egyszeri karceltávolító szolgáltatásunkat, hogy feldobd a játéktáblád. Ha nem vásároltad meg ezt a szolgáltatást a készleted megrendelésekor, vagy a készlet nem tartalmazza, bármikor megrendelheted, vagy további részletekért fordulj hozzánk e-mailben.
(SILVER és GOLD készleteink tartalmazzák ezt a garanciát).

“Meguntam a színt” garancia

Meguntad a korábban megrendelt színt? Ezzel a garanciával egyszer bármilyen más színt választhat. Akár azt is kérheted tőlünk, hogy cseréljük ki a korong készleteid is. Ha nem vásároltad meg ezt a szolgáltatást a készleted megrendelésekor, vagy a készlet nem tartalmazza, bármikor megrendelheted, vagy további részletekért fordulj hozzánk e-mailben.
(Kizárólag GOLD készleteink tartalmazzák ezt a garanciát).

Kiegészítőkkel kapcsolatos kérdések

Honnan tudhatom, hogy egy kiegészítő termék kompatibilis az általam választott játékkal?

A legtöbb kiegészítőnk minden játékunknál használható! Ez alól kivétel a korongok, mivel ezek különböző méretűek és formájúak.*

Ezért a legjobb játékélmény érdekében javasoljuk, hogy a játék készletéhez járó korongokkal játszunk!

* Mivel a verseny korongok mérete nagyobb, mint a mini korongok mérete, így a Mini Crokinole, valamint a Pitrush játékoknál, nem fér bele a pályákon található lyukakba.
* A Carrom játékhoz pedig kizárólag Carrom korongok valók!

Honnan tudhatom, hogy a Crokinole készletemhez milyen kiegészítőket kapok?

Minden készlet termékoldalán megtalálható, hogy az adott készlethez milyen kiegészítők tartoznak, illetve hány darab van abból az adott készletben.

Nem találod a választ?

0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza