Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

JOGI NYILAKOZAT

A woodestic.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Cogitate Games Ltd.
Ménes utca 6.
Szolnok H-5008 MAGYARORSZÁG
hello@woodestic.hu

A woodestic.hu minden tartalma (beleértve, de nem kizárólagosan a képeket, videókat, cikkeket, grafikai elemeket, írott szöveget) szerzői jogvédelem alatt áll és kizárólag a Cogitate Games Kft. tulajdonát képezi. – a továbbiakban Tulajdonos. Az Európai Unió szerzői jogi törvényeivel összhangban a weboldal bármely részének felhasználása csak a szerzői jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges. A Tulajdonosnak jogában áll az engedélyt indoklás nélkül visszavonni.

A woodestic.hu látogatója a weboldalon való böngészéssel elfogadja a következő szabályokat: a weboldal tartalma csak személyes használatra menthető vagy nyomtatható ki, tilos a tartalom másolása, közzététele vagy módosítása bármilyen kereskedelmi célú felhasználás céljából.

A woodestic.hu bármely tartalmának jogosulatlan felhasználása esetén – beleértve, de nem kizárólagosan a forrás megjelölése nélküli másolást külső weboldalra vagy a nyomtatott médiában való közzétételt – a következő licencdíjakat kell fizetni:

Kép: 200 EUR/nap/darab
Grafikai elem: 200 EUR/nap/darab
Videó: 400 EUR/nap/perc
Szöveg: 200 EUR/nap/mondat

A bizonyítottan azonos vagy lényegében hasonló (átdolgozott, csonkított stb.) engedély nélküli másolás a fent felsorolt díjakra vonatkozó fizetési kötelezettséget von maga után. A szerzői jog megsértésének bizonyítására közjegyzői tanúsítványt használnak.

A woodestic.hu weboldal tartalmának linkként történő elhelyezése a woodestic.hu-ra mutató linkek esetében a tartalom tisztességes felhasználásának minősül, ha a forrás egyértelműen meg van jelölve, és ez nem jelent kárt a weboldal hírnevének. Több közösségi oldal (pl. Facebook, Google+, Twitter, Pinterest stb.) megosztási funkciói is engedélyezettek.

Adatbázis hosting szolgáltatás:
Tárhelypark Kft.
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu

0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza