Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Rólunk

A Woodestic Csapata

Nagyszerű, hogy ránk találtál!

Hisszük, hogy az életben az élmény az abszolút cél!
Mindenki azért dolgozik, hogy megteremtse magának és szeretteinek a lehetőséget a pihenésre, a kikapcsolódásra, a szórakozásra és a játékra. Küldetésünk, hogy prémium társasjátékokon keresztül a legjobb élményt nyújtsuk vásárlóinknak. Ráadásul imádunk fából alkotni. E kettő találkozása révén hoztuk létre 2012-ben a Woodestic Crokinole táblákat.

2012 óta folyamatosan javítjuk a minőséget és a tábláink szépségét. Nem vagyunk gyár, és nem fogsz tőlünk tömegcikket kapni. Kizárólag kézzel készített tökéletes és egyedi Crokinole táblákat. A több ezer elégedett vásárló visszajelzései feltöltenek minket és arra inspirálnak, hogy újra meg újra felülmúljuk önmagunkat.

Szeretjük a barátságos megközelítést, ezért bátran lépjen kapcsolatba velünk!

 

A csapat

Karcagi Péter

A Woodestic alapítója

Péter imádja a társasjátékokat! De nem úgy, mint mások… ő szeret életre kelteni egy játékot, valami újat alkotni.
“Már gyerekkoromban is inkább több tucat társasjátékot alkottunk a nyári szünetben a két kisebbik húgommal, ahelyett, hogy egyet játszottunk volna”.

Az izgalmas rész azonban sok-sok évvel később következett. Felnőttként Péter rájött, hogy a társasjátékok iránti vonzalma még mindig erős. És a “véletlen” folytán rábukkant egy Crokinole nevű fából készült társasjátékra. Lenyűgözte, hogy milyen zseniális ez a játék.
“Bárcsak az én ötletem lett volna, de mindenesetre szeretném megmutatni azoknak, akik nem ismerik a Crokinole-t!”.

Karcagi Enikő

A Woodestic társalapítója

Ahogy azt már kitalálhattad, Enikő Péter felesége. Két gyermekük van. Ő is szeret kézzel készített dolgokat alkotni, szeret horgolni, varrni, festeni, díszíteni…

“Egy percig sem kételkedtem abban, hogy támogatom a férjem ötletét. A Crokinole is közel áll a szívemhez, hiszen már az első lépésektől kezdve láttam, hogy egy darab fából hogyan lesz gyönyörű társasjáték.”

Sáska Tibor

Gyártásért és eszközfejlesztésért felelős munkatárs

Tibor a legfrissebben csatlakozott tagja a csapatunknak. Fő feladatai közé tartozik a fából készült játékok gyártása és egyes eszközök fejlesztése a hatékonyság jegyében. Imád fával dolgozni és alkotni. A gyártási feladatokban való jó meglátásai és ötletei már rövid idő alatt is rendkívül értékesnek bizonyultak.

0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza