Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Carrom Silver készlet – Gőzölt bükk / Dió

179000 Ft

Az általad választott készletben lévő tábla kinézete:

Termékleírás

A Carrom tradicionális indiai társasjáték, mely különösen nagy ügyességet igényel, és ezzel igazi profiknak való küzdelmet tesz lehetővé.

A Crokinole és a Pitrush játékokkal összehasonlítva ez a pöccintős játék rendelkezik a legnagyobb múlttal és legnagyobb táblamérettel. Egyszerűsített szabályokkal ugyan tudnak és szeretnek vele játszani kisebb gyerekek is, ezt a játékot mégis inkább a nagyobb korosztályoknak ajánljuk.

A játék fél vagy egy óra körüli időt is igénybe vehet, ami alatt nagy szükség van a koncentrációra és a jól célzott lövésekre. Alapszabályai rendkívül egyszerűek, első hallásra nagyon hasonlóak a billiárdhoz, csakhogy itt korongokat (a Carrom-embereket és a Királynőt) kell a pálya sarkaiban lévő lyukakba pöccinteni egy nagyobb lövőkorong segítségével. A jól kidolgozott apró szabályrészletek és a különféle pöccintő technikák szükséges bevetése végül egészen mássá teszik a játékot, mint a billiárd.

Silver készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Volt-nincs karcolás

Minden táblánál eljön az az idő, amikor a mikroszkopikus karcolások esztétikailag zavaróvá válnak.
Ez sajnos elkerülhetetlen. De erre is kínálunk megoldást! Küldd vissza, és mi felpolírozzuk a játékteret.

Silver készleted tartalma

Carrom játékszabály

A Carrom részletes szabályai a kiválasztott nyelven. Formátum: (4 oldal)

Piros (Királynő) Carrom Korong

Egy piros színű Carrom korong (Királynő korong) a Carrom-hoz.

2db Carrom Lövőkorong

Lövőkorong a Carrom játékhoz.
Tömör műanyagból (plexi) készült, mintásan nyomtatott, ragasztott fóliával.

Natúr Carrom korongkészlet

Ez a készlet 9db natúr színű korongot tartalmaz a Carrom játékhoz. Ezek a juharfa korongok lakkozott felületűek a szín védelme érdekében, és simán csúsznak a táblán.

Fekete Carrom korongkészlet

Ez a készlet 9db fekete színű korongot tartalmaz a Carrom játékhoz. Ezek a juharfa korongok lakkozott felületűek a szín védelme érdekében, és simán csúsznak a táblán.

Verseny korongtartó fadoboz

A korongokat érdemes egy helyen tárolni. Erre kiváló lehetőséget biztosít ez a natúr színű, lakkozás nélküli fadoboz. Mérete akkora, hogy a verseny korongszettekből kettő is elfér benne, továbbá 3-3 tartalék korong.

Csúszópor 90g

Csúszópor használatával általában megnő a 20 pontos lövések aránya, mivel a lövés erejével szinte nem is kell törődnöd! A csúszópor az emberi szervezetre ártalmatlan. Lenyelése semmilyen káros hatással nem bír, gyerekek is gond nélkül használhatják a játékhoz.

Csúszópor utántöltő 90g

Az utántöltőt elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a szórófejes flakon már kiürült.

Wax készlet

Mikroszálas törlőkendő plusz wax (20 ml). Ezzel a tisztító szettel bármikor fényessé és még csúszósabbá varázsolhatod Woodestic Crokinole tábládat.

Ergonomikus fatoll

Kényelmes fogású, elegáns, fából faragott golyóstoll, mellyel többek között a játékosok pontszámait is vezethetitek játszmáról játszmára.

SILVER
0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza