Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Mini Crokinole Gold készlet – Gőzölt bükk

99000 Ft

Az általad választott készletben lévő tábla kinézete:

* A legjobb játékélmény érdekében érdemes különböző színű korongkészleteket választani!

Termékleírás

A Crokinole világhírű kanadai társasjáték egyszerű szabályokkal és nagyon pörgős játékmenettel!

Kiváló szórakozás a családnak, mivel gyerekek és felnőttek egyformán élvezik. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre, csak az ügyesség számít. A játékosoknak fakorongokat ujjal pöccintve kell beletalálniuk a központi lyukba, helyet foglalni a nagyobb pontot érő mezőkben, valamint kilökni ezekből az ellenfél korongjait!

Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan!

Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után.

Gold készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Sling, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Volt-nincs karcolás

Minden táblánál eljön az az idő, amikor a mikroszkopikus karcolások esztétikailag zavaróvá válnak.
Ez sajnos elkerülhetetlen. De erre is kínálunk megoldást! Küldd vissza, és mi felpolírozzuk a játékteret.

Meguntam a színt

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is! Csak a Gold készletek kiváltsága! Cserénél bármely Prémium táblát választhatod!

Gold készleted tartalma

Crokinole játékszabály

A Crokinole részletes szabályait tartalmazó füzet a kiválasztott nyelven. Formátum: (4 oldal)

Mini Crokinole hordtáska

Ha magaddal szeretnéd vinni Crokinole készletedet vendégségbe, nyaralásra vagy egy hétvégi kirándulásra, ezzel a táskával kényelmesen meg tudod oldani. A táska a mini táblák méretéhez igazodik, és külső zsebének köszönhetően a kiegészítőidet is a táblával egy csomagban szállíthatod. Válltáskaként hordozható.

4db mini korongszett

Minden Crokinole játszmához szükség van minimum két különböző színű korongszettre. Egy szett 12 korongot tartalmaz. A korongok fából készülnek, festésüket lakkréteg fedi, így színüket hosszútávon megtartják.

2db mini korongtartó fadoboz

A korongokat érdemes egy helyen tárolni. Erre kiváló lehetőséget biztosít ez a natúr színű, lakkozás nélküli fadoboz. Mérete akkora, hogy a mini korongszettekből kettő is elfér benne, továbbá 3-3 tartalék korong.

Wax készlet

Mikroszálas törlőkendő plusz wax (20 ml). Ezzel a tisztító szettel bármikor fényessé és még csúszósabbá varázsolhatod Woodestic Crokinole tábládat.

2db pontozó tömb

Jegyezd fel pontjaidat minden játék végén ebben a 100 lapos pontozótömbben.

Csúszópor 90g

Csúszópor használatával általában megnő a 20 pontos lövések aránya, mivel a lövés erejével szinte nem is kell törődnöd! A csúszópor az emberi szervezetre ártalmatlan. Lenyelése semmilyen káros hatással nem bír, gyerekek is gond nélkül használhatják a játékhoz.

Csúszópor utántöltő 90g

Az utántöltőt elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a szórófejes flakon már kiürült.

Ütköző gumírozás

A Woodestic Crokinole tábláit fa ütközőkkel készítjük, de van lehetőség ezeknek az ütközőknek a gumírozására.
A nyolc rugalmas műanyag foglalatot bárki felhelyezheti tábláján a nyolc kis fapöcökre, így kicsit megváltoztathatja a korongok és az apró oszlopok ütközésének fizikáját.

Fali akasztó készlet

Tábládat tarthatod a nappali falán! Így nem csak kéznél lesz mindig, hanem a szoba díszeként is szolgál. (Választhatsz táblát eleve a szoba fabútoraihoz illő színben is!) A falra erősítéshez elegendő ez az egy erős csavar.

2db ergonomikus fatoll

Kényelmes fogású, elegáns, fából faragott golyóstoll, mellyel többek között a játékosok pontszámait is vezethetitek játszmáról játszmára.

Mini 20-as gyűjtőtálka

Mini készletedbe illeszkedő gyűjtőtálka, melybe játék során azokat a korongokat teheted félre, melyek beleestek a 20 pontot érő lyukba. A fából faragott, kellemes fogású tálka egyszerre erős, strapabíró és esztétikus, jól kirajzolódik rajta a fa erezete, amely mindegyik gyűjtőtálkát egyedi darabbá tesz.

GOLD
0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza