Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Pitrush Bronze készlet – Cseresznye / Ében

49000 Ft

Az általad választott készletben lévő tábla kinézete:

Termékleírás

A Pitrush magyar fejlesztésű családi társasjáték 2-6 fő részére, mely kétféle játékszabályának köszönhetően minden igényt kielégít az őrült tömeges pöccintéstől a legkomolyabb taktikázós ügyességi párbajokig!

Sokan szeretnétek játszani egyszerre, a Crokinole-hoz vagy a Carromhoz már nem fértek oda, kisgyerekek is vannak a társaságban, igazán gyors játékra vágytok? Válasszátok a Pitrush szabálykönyvében ismertetett Aréna módot, és indulhat a barátságos ám eszeveszett küzdelem a pályát beborító lyukak elfoglalásáért, majd elrablásáért.

Több időt is rá tudtok szánni egy igencsak gondolkodtató, taktikai versengésre, amiben azért az ügyesség is döntő szerepet játszik? Játszatok a Viadal módban, és minden lövés előtt gondoljátok végig, melyik lyukat lenne éppen a legcélszerűbb elfoglalnotok több pont reményében, vagy éppenséggel azért, hogy az ellenfélnek keresztbe tegyetek.

Bronze készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Bronze készleted tartalma

Pitrush játékszabály

A Pitrush részletes szabályait tartalmazó füzet a kiválasztott nyelven. Formátum: (4 oldal)

Pitrush korongszett

Ez a készlet 49 különféle mini korongot tartalmaz a Pitrush játékhoz. Ezek a juharfa korongok lakkozott felületűek, hogy megvédjék a színt, és simán csusszannak a táblán.

2db Woodestic vászonzsák

Korongszettedet tarthatod ebben a vászonzsákocskában. Szája összehúzható, kis helyet foglal, egy natúr vászonzsákocska egy korongszett tárolására alkalmas, legyen az Mini vagy Verseny korongszett.

Wax készlet

Mikroszálas törlőkendő plusz wax (20 ml). Ezzel a tisztító szettel bármikor fényessé és még csúszósabbá varázsolhatod Woodestic Crokinole tábládat.

Csúszópor 90g

Csúszópor használatával általában megnő a 20 pontos lövések aránya, mivel a lövés erejével szinte nem is kell törődnöd! A csúszópor az emberi szervezetre ártalmatlan. Lenyelése semmilyen káros hatással nem bír, gyerekek is gond nélkül használhatják a játékhoz.

Fali akasztó készlet

Tábládat tarthatod a nappali falán! Így nem csak kéznél lesz mindig, hanem a szoba díszeként is szolgál. (Választhatsz táblát eleve a szoba fabútoraihoz illő színben is!) A falra erősítéshez elegendő ez az egy erős csavar.

Ergonomikus fatoll

Kényelmes fogású, elegáns, fából faragott golyóstoll, mellyel többek között a játékosok pontszámait is vezethetitek játszmáról játszmára.

Pitrush korongkiszedő pálcika

Egy tartalék gravírozott korongkiszedő pálcika a Pitrush játékhoz.

BRONZE
0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza