Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Woodestic Csúszópor 90g

1800 Ft

Csúszópor használatával általában megnő a 20 pontos lövések aránya, mivel a lövés erejével szinte nem is kell törődnöd! Elég, ha jól célzol és nagyon gyengén pöccintesz egyet a lövőkorongodon, az nem fog idő előtt megállni a pályán, hanem addig fog siklani, míg bele nem esik a lyukba. A porból egy borsónyi is elég a játékhoz, amit a szórófejes flakonnal könnyen tudsz adagolni. Leheletfinom rétegben eloszlathatod az egész pályán játék előtt, vagy az árokban egyesével beledörzsölheted aktuális lövőkorongjaidat a játék során (ilyenkor a korongon lévő felesleget kocogtasd vissza az árokba).

A csúszópor az emberi szervezetre ártalmatlan. Lenyelése semmilyen káros hatással nem bír, gyerekek is gond nélkül használhatják a játékhoz.

999 készleten

Nincs megjeleníthető értékelés
0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza