Elit Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Exkluzív Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Verseny Crokinole

A nemzetközi versenyszabványoknak megfelelő Crokinole játéktábla, nagy színválasztékban és prémium minőségben.

Mini Crokinole

A nemzetközi versenyszabványnál kisebb Crokinole játéktábla 3 különböző színben, arányosan kisebb játékkorongokkal.

Sling

A Sling egy villámgyors pöccintős asztali játék, melyben a játékosok megpróbálják az összes korongjukat az ellenfél oldalára lőni.

Carrom

A carrom olyan, mint egyfajta ujjakkal játszott biliárd. Próbáld meg a korongokat a saroklyukakba tenni, és gyűjts extra pontokat a piros korong (királynő) bezsebelésével.

Pitrush

A Pitrush egy őrült pöccintős játék az egész család számára. A játékosok kis fa korongokat pöccintve próbálnak minél több gödröt elfoglalni játékostársaik elől.

Üdvözlünk a Woodestic Világában

A világhírű társasjáték,
amely összehozza a családot

Rólunk

A Woodestic Csapata

Nagyszerű, hogy ránk találtál!

Hisszük, hogy az életben az élmény az abszolút cél!
Mindenki azért dolgozik, hogy megteremtse magának és szeretteinek a lehetőséget a pihenésre, a kikapcsolódásra, a szórakozásra és a játékra. Küldetésünk, hogy prémium társasjátékokon keresztül a legjobb élményt nyújtsuk vásárlóinknak. Ráadásul imádunk fából alkotni. E kettő találkozása révén hoztuk létre 2012-ben a Woodestic Crokinole táblákat.

2012 óta folyamatosan javítjuk a minőséget és a tábláink szépségét. Nem vagyunk gyár, és nem fogsz tőlünk tömegcikket kapni. Kizárólag kézzel készített tökéletes és egyedi Crokinole táblákat. A több ezer elégedett vásárló visszajelzései feltöltenek minket és arra inspirálnak, hogy újra meg újra felülmúljuk önmagunkat.

Szeretjük a barátságos megközelítést, ezért bátran lépjen kapcsolatba velünk!

 

0
    0
    A KOSARAD
    A kosarad üresVissza